O televiziune enervant de adevarata!

ACTIVITĂŢI DE PREVENIRE PENTRU O VACANŢĂ ÎN SIGURANŢĂ!

Activităţile dedicate copiilor au continuat în această vară, având în vedere constanta preocupare a poliţiştilor nemțeni pentru siguranţa elevilor, chiar şi în momentele în care aceştia nu se află în cadrul unităţilor de învăţământ.
Astfel, în data de 20 august 2014, ofițerii de poliție din cadrul Compartimentului de Analiză, Prevenirea Criminalității și Serviciul Rutier Neamț au fost prezenți printre cei 150 de copii aflați în tabăra “Aripi de Înger” organizată în localitatea Săvinești, 20 dintre copii fiind din Republica Moldova.
Temele dezbătute au privit siguranța copiilor în perioada vacanței școlare, în cazul în care sunt lăsați singuri la domiciliu, la joacă și atunci când navighează pe internet. Au fost prezentate situațiile copiilor dispăruți de la domiciliu cât și recomandările preventive pentru a preîntâmpina astfel de situații, informații și sfaturi pentru a preveni ”fuga de acasă” și s-a discutat despre cum trebuie procedat în cazul dispariției unui copil, în scopul promovării numărului gratuit 116000 – pentru a anunța dispariția acestora.
La finalul activităților, copiii au primit de la polițiști legitimații de ”Pietoni isteți” și pliante cu recomandări antivictimale și antiifracționale.

prevenire

Postat in Facebook

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata


*