O televiziune enervant de adevarata!

Ajutoare pentru sinistraţi colectate la Biserica “Pogorârea Sf. Duh” din Piatra-Neamţ

La iniţiativa IPS Teofan, cu sprijinul firmei de pază Pretorian şi al credincioşilor, la Biserica “Pogorârea Sf. Duh” din Piatra-Neamţ, păstorită de pr. Ghiţă Mocanu, s-au strâns donaţii pentru sinistraţii din sudul ţării.

Donaţiile constau în special în produse alimentare şi îmbrăcăminte. Firma Pretorian, reprezentată de domnul Ionel Ioniţă, a pus la dispoziţie 60 de saci cu îmbrăcăminte, urmând ca în perioada următoare să realizeze şi alte donaţii. Acţiunea este coordonată de Mitropolia Moldovei şi Bucovinei, iar toate donaţiile vor fi colectate la nivel de protopopiat în ziua de vineri, 15 august, şi trimise în zonele afectate.

În urma inundațiilor din această vară, 185 de localități din județele Gorj, Vâlcea, Argeș, Olt și Teleorman au fost afectate de apă și peste 1000 de persoane au fost evacuate din locuințe. Bilanţul inundaţiilor este unul  dezastruos: aproape 100 de locuințe au fost distruse, peste 2000 de case au fost inundate și peste 3500 de gospodării au fost distruse de furia apelor. În acest context, orice ajutor, orice donaţie pentru aceşti oameni greu incercaţi este mai mult decât bine venită.

Postat in Facebook

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata


*