O televiziune enervant de adevarata!

Autoritățile nemțene incapabile să apere proprietățile cetățenilor

După ce ne-am săturat cu toții de cazurile de minori ce ne tâlhăresc și ne fură zilnic, iată că autoritățile nemțene se dovedesc încă odată depășite de situație și incapabile să ia măsuri concrete contra celor care desfășurând activități de prospecțiuni tulbură posesia terenurilor nemțenilor.
Exact ca și în cazul lui Orlando știm că există foarte multe dosare penale deschise în urma plângerilor nemțenilor carora li s-a încălcat proprietatea și din păcate se pare că nimeni nu poate să oprească acest fenomen extins pe toată suprafața județului.
Dacă în cazul minorilor infractori autoritățile arată cu degetul către un vid legislativ, în cazul tulburărilor de posesie legile există, numai că se aplică cu o blândețe ce miroase a complicitate.
Astăzi vă prezentăm un alt caz reclamat de oamenii din Bârgăuani unde cei de la Prospecțiuni SA au intrat pe terenurile private fără acordul proprietarilor și desigur pe terenurile comunei fără acordul consiliului local.
Personal nu mai înțeleg nimic, dar cu siguranță dacă oamenii vor ajunge în situația să își facă dreptate singuri atunci va ieși un scandal imens iar șefii instituțiilor care ar fi trebuit să instaureze respectarea legalității se vor mira cât de repede își vor pierde funcțiile și poate chiar locurile de muncă .

Postat in Facebook

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata


*