O televiziune enervant de adevarata!

Baza Hipică este administrată de două cluburi sportive, Clubul Sportiv TCE 3 Brazi și incă unul

În primul rând sunt foarte uimit de unii se fac că nu știu că se vorbește de ani de zile de faptul că domnul Culiță Tărâță a pus ochii pe acel teren. Se pare totuși că planurile nu au mers cum trebuiau și din cârdășia lui politică cu Pinalti s-a ales praful. În caz contrar, acel teren avea foarte multe șanse să fie acum în proprietatea cui trebuie. De ce spunem asta și ce dovezi avem ?
Pai, haideți să ne amintim:
În 27-07-2011, adică fix acum 3 ani, am publicat un articol cu titlul ”Baza Hipica din Piatra Neamt va fi vanduta? ” în care spuneam că : ”Baza Hipica “Virgil Barbuceanu” din Piatra Neamt este în prezent administrată şi folosită de Clubul Sportiv Ecvestru, condus de preşedintele Prof. Costache Lupu şi de Clubul Sportiv TCE 3 Brazi, condus de preşedintele dr. Vasile Pachiţeanu, cu sprijinul Primăriei, al Consiliului Local Piatra Neamţ și al mai multor unităţi economice sponsori.
Informatiile ce ne-au parvenit pe surse indică faptul că Baza Hipică va fi trecută într-o proprietate privată în curând. Conform surselor care au dorit să ramână anonime, acum se negociază metoda prin care se va trece această zonă în proprietatea privată. Se pare că ar fi ceva discuții deoarece smecheria se vrea să se facă fară acordul deplin al primarului. Vom urmări ce se întâmplă și vom reveni cu detalii.”
Dacă noi zicem de 3 ani de zile că avem suspiciuni că se va vinde aceasta bază hipică inseamnă că toți care se dau acum victime știau încă de acum trei ani de zile această realitate. De ce nu au spus nimic atâta timp ? Foarte simplu… pentru că făceau parte din schema care viza achiziția acestui teren și acum, că s-a rupt lanțul de iubire între Tărâță și Ștefan, nu prea le mai iese combinația cum era ea programată.
Dar nu numai noi ziceam de vânzarea terenului de la baza hipică. Haideți să lucrăm cu materialul clientului și să vedem ce frumos zicea financiarul.ro unde în 19.09.2011 apărea un articol ilustrat cu o frumoasă poză marca Mihael Balint, actual consilier de imagine al domnului Culiță Tărâță. ”Revenirea lui Pinalti la sentimente mai blânde faţă de Baza Hipică are explicaţia în trecerea deputatului Culiţă Tărâţă, cel care l-a angajat şi i-a devenit protector lui Costache Lupu, în tabăra „independenţilor“, UNPR. ” Acum că am lămurit subalternul cui este domnul Costache Lupu, haideți să vedem și frumoasa poză.
flutur-pinalti-culi-aDe ce se face acum Culiță că uită în ce trăsură se trăgea și cu cine, e o problemă de caracter a domnului UNPR-ist, dar haideți să nu ne facem ca TCE 3 Brazi nu are nicio treabă cu baza hipică.
Conform site-ului www.viziteazaneamt.ro ce aparține Consiliului Județean Neamt, deci sursă oficială : ”Baza hipica Col. Virgil Barbuceanu este administrata si folosita de catre doua cluburi, Clubul Sportiv Ecvestru si Clubul Sportiv TCE 3 Brazi ” Deși oficial Clubul Sportiv TCE 3 Brazi care este implicat în administrarea acestei baze hipice iar acest club este al firmei TCE 3 Brazi ce aparține familiei Tărâță, domnul Culiță Tărâță are tupeul să iasă public și să spună ca nu are interese directe în ceea ce privește terenul pe care se află baza hipică.
Mai vreți ? Vă mai dăm : Conform Ministerului Finanțelor Publice :

minister-club-tce

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deși conform site-ului Consiliului Județean Neamț de administrarea și folosirea bazei hipice se ocupă și Clubul Sportiv TCE 3 Brazi , îmi amintesc așa în treacăt că anul trecut, la propunerea domnului Culiță Tărâță se vorbea de alocarea a 200 de milioane lei vechi pentru organizarea Concursului Național de Sărituri peste Obstacole pe motiv că astfel de activități promovează imaginea județului Neamț. Pai … nu miroase a conflict de interese?
Considerăm că e de ajuns că am demonstrat că la Baza Hipică, TCE 3 BRAZI are un interes major pe care l-am mirosit și făcut public de acum 3 ani. Acum mai rămâne treaba cu asocierea dintre Consiliul Județean Neamț si baza hipică condusă în tandem de o entitate ce are în nume TCE 3 BRAZI. Poate totuși Clubul Sportiv TCE 3 Brazi nu are nicio treabă cu familia Tărâță și o fi vreo coincidență de nume sau poate după acest articol mai pleacă un plic gol la A.N.I., sau cine știe … Hai pa!

Iosub Robert

Postat in Facebook

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata


*