O televiziune enervant de adevarata!

Bolnavul psihic care terorizează pietrenii a batjocorit animalele de laborator de la Spitalul din Piatra Neamț

Puțini dintre dumneavoastră stiți că Spitalul de Urgentă Piatra Neamț are o crescătorie de berbeci pentru sânge. Aceste ”animale de laborator” sunt ținute în spatele spitalului printre bălării, departe de ochii lumii și li se recoltează periodic sânge ce este folosit în anumite analize de laborator în cadrul spitalului.
Încercând să dăm de urma unui bolnav psihic periculos care agresează pietrenii si sparge tot ce-i iese în cale când are crize, am intrebat din boschetar în boschetar si am aflat de locul unde se adăpostește uneori noaptea acest nebun împreună cu câțiva cerșetori veniți în oraș din zonele Girov – Ștefan cel Mare, mai precis în zona crescătoriei de berbeci de la spital.

După ce am identificat locul unde stă acest nebun am reușit să obțin informații despre modul în care este folosit de catre boschetarii din oraș care îl ”plantează” la cerșit în diverse locuri. Tot de la oamenii străzii am aflat și alte lucruri despre acest personaj, lucruri oribile și imposibil de detaliat. Cel mai terifiant aspect este legat de faptul că nefericitul bolnav psihic a fost de mai multe ori victima unor boschetari drogați sau băuți care l-au pus să facă tot felul de perversiuni sexuale cu berbecii de la spitalul din Piatra Neamț.
Poate în urma acestui material conducerea spitalului nu se va mai face că nu știe că partea din spate a unității medicale a fost abandonată și a devenit loc de cazare pentru boschetari și drogați.

La poliția națională și la cea locală acest bolnav psihic este cunoscut, dar la fel ca și în cazul lui Orlando … nu prea sunt posibilități de rezolvare a situației deși individul a ajuns subiect național de știri. Până ce autoritățile vor găsi de cuviință să strângă de pe drumuri acest om bolnav psihic, feriți-vă de el. Pare inofensiv, dar are izbucniri foarte violente fara absolut nici un motiv.

Postat in Facebook

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata


*