O televiziune enervant de adevarata!

In comuna Mărgineni apa potabilă este o poveste frumoasă

Comuna Mărgineni din județul Neamt este una dintre puținele zone din țară unde apa potabilă este o poveste. Deși cei peste 3000 de locuitri sunt oameni harnici și buni români politicienii noștri se fac că uită de ei cand vine vorba de racordarea la apa potabilă, în schimb nu uită cand e vorba să facă alte investiții din care să scoată profit firmele agreate de unii sau de alții.
De exemplu acum se face un drum de un milion de euro din bani publici, de la Zănești la Mărgineni. Drumul va sluji in special interesele agricole ale unui privat și va umfla buzunarele celui care face acest drum aproape inutl.
Deși am fi tentați să arătăm cu degetul doar spre Culiță Tărâță in realitate este o rușine pentru toți politicienii acestui județ ca o comună să beneficieze tichie de mărgăritar de un milion de euro dar localnici să nu se bucure de securitatea sanitară oferită de o resursă de apa potabilă procesată conform normelor.
Solicităm Consiliului Județean Neamț să aloce de urgență comunei Mărgineni, banii necesari racordării localnicilor la o rețea de apă potabilă. Este inadmisibil ca in anul 2014 acești oameni să trăiască ca acum 1000 de ani, mai ales ca acum comuna are și un primar gospodar și PSD-ist care chiar se implică cat de mult il țin buzunarele in problemele comunității.
Să nu uităm că acei oameni simpli din Mărgineni sunt cei care muncesc la câmp ca să avem noi ceilalți ce pune pe masă.

 

Postat in Facebook

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata


*