O televiziune enervant de adevarata!

Conducerea primăriei Piatra Neamț ține ascunși și protejează chiar pe cei care ar trebui să răspundă

1. Piața Centrală a ars din temelii în condiții total suspecte și nici până acum șeful pieței Valentin Mâțu nu a ieșit să facă o conferință de presă pentru a răspunde la întrebările pietrenilor. Primăria Piatra Neamț tolerează și acoperă tăcerea acestui șef care a dus piața la faliment.Primaria Piatra Neamt
Oare de ce nu vrea să vorbească în fața lumii cel care știa absolut tot ce se întâmpla în Piața Centrală ? Oare ce trebuie ascuns în legătură cu Piața Centrală ?
2. Elena Boengiu de la Publiserv este alt protejat al conducerii Primăriei Piatra Neamț. Distinsa doamnă se ascunde în permanență și fuge de întrebările incomode ale unei eventuale conferințe de presă în care ar putea fi întrebată de cheltuielile dubioase făcute prin această societate a primăriei. Dacă e să ne gândim numai la marea țeapă care se da anual cu asfaltările din Piatra Neamt și parcă e de ajuns.
De ce protejează primăria conducerea Publiserv ?
3. Asistența socială pietreană, un alt dezastru ținut ascuns de conducerea primăriei care nu vrea să scoată în fața opiniei publice pe cei ce răspund direct de acest domeniu.
De ce trebuie să aflăm totul doar prin gura viceprimarilor sau a primarului ? Să nu cumva să scape cei de la Asistența Socială vreo informație care nu ar trebui să ajungă la urechile pietrenilor ?
4. Parcă nici nu îmi vine să mai amintesc și de Centrul social ”Pietricica” …..
Cu certitudine ar fi de interes public ca măcar odată pe an reprezentanții departamentelor primăriei, firmelor și organizațiilor de pe lângă municipalitatea pietreană să facă câte o conferință de presă.
Din câte vedem noi, singurul care nu fuge niciodată de presă este șeful actual al Urban, în rest se pare că toți beneficiază de protecția divină a conducerii primăriei.

Postat in Facebook

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata


*