O televiziune enervant de adevarata!

Consiliul Județean Neamț păgubit cu 76.695,43 lei

Curtea de Conturi a României spune printre altele în procesul verbal întocmit în urma controlului efactuat la Consiliul Județean Neamț că județul a fost păgubit cu 76.695,43 lei, adica 766.954.300 lei vechi, bani folosiți peste norma legală pentru combustibil și întreținerea a trei mașini. Adică, mai pe înțelesul tuturor, în afară de norma legală de cheltuieli pentru mașini și combustibil Consiliul Județean Neamț a cheltuit sute de milioane de lei vechi în plus față de sutele de milioane alocate inițial.
Interesant este că procesul verbal rezultat în urma controlului efectuat de Curtea de Conturi este strașnic păzit și accesibil doar pentru câteva persoane din conducerea Consiliului Județean Neamț pe motiv că el va fi contestat. Nu înțelegem de ce conducerea Consiliului Județean Neamț nu vrea să știe cetățenii ce spune Curtea de Conturi a României și mai ales ce se va contesta.
Este trist că am ajuns ziua în care să primim pe surse documente ce ar trebui să fie publice pentru că sunt legate strict de modul în care Consiliul Județean Neamț cheltuiește banul public. Nici măcar consilierii județeni ce au fost aleși de nemțeni nu au văzut acest raport, deși ei ar fi cei mai îndreptățiți să îl cunoască și să decidă ce e de făcut.
Așa înțelege conducerea Consiliului Județean Neamț să lupte cu ilegalitățile…

fax1

fax3

fax4

Postat in Facebook

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata


*