O televiziune enervant de adevarata!

Culiță cel Tărâță face reclamații la DIICOT … am trăit să o văd și pe asta

Sătul de prea multă liniște și ca să demonstreze că răutatea nu are limite, tovarășul Culiță Tărâță s-a găândit să mai facă o plângere penala care să fie anchetată de DIICOT. Noua reclamație, la fel de aberantă ca și celelalte, vorbește haotic pe mai multe pagini de o conspirație contra preacinstitului Culiță Tărâță și mai mult de atât, de o ”asociere în vederea comiterii de infracțiuni” din care ar face parte subsemnatul Iosub Robert, Harabagiu Georghe , Gheorghe Ștefan și alții …
Nu comentăm conținutul plângerii și nici alte aspecte ale cercetării penale căci această plângere este făcută doar pentru ca cineva să poată spune că unii oameni sunt cercetați de știu eu ce instituții ale statului … penibil nu ?
Doresc doar să îmi cer scuze de la polițiștii, procurorii și cei care sunt nevoiți să instrumenteze și să soluționeze astfel de reclamații în condițiile în care  volumul lor de muncă serioasă este deja foarte mare. Din păcate, în România, regimul legislativ nu sancționează încă și nu blochează din oficiu denunțul calomnios, drept pentru care încă o dată îmi cer scuze față de cei care trebuie să piardă ore și zile pentru a face cercetări și audieri doar din cauza faptului că cineva crede că așa poate să închidă gura unui ziar sau a unui jurnalist.
Domnului Culiță Tărăță care m-a reclamat la politie, procuratură, tribunal, judecătorie, economic, DIICOT, etc. doar ca să mă intimideze vreau să-i transmit că mai tare mă motivează și îmi provoacă un sentiment de milă, la fel ca toți oamenii  lași care fug de orice dezbatere, emisiune, interviu sau confruntare verbală și care cred că rezolvă ceva dacă harțuiesc pe cineva folosindu-se de resursele instituțiilor statului .
Pe final , să ne amintim cine este acest cinstit și corect tovarăș Culiță Tărâță.

Postat in Facebook

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata


*