O televiziune enervant de adevarata!

Culiță Tărâță contra Victor Ponta

Singurul județ unde UNPR-ul ar putea pune umărul cu adevărat la susținerea lui Victor Ponta la candidatura pentru funcția de președinte este Neamț-ul unde formațiunea politică anterior menționată deține funcția de președinte de Consiliu Județean prin persoana lui Culiță Tărâță care este totodată și președintele UNPR Neamț.
Deși aliați ai PSD-ului în realitate UNPR-iștii nemțeni susțin la unison demersurile lui Culiță Tărâță ce duce o luptă inverșunată cu exponentul local al PSD, președintele Ionel Arsene.
Mai toată lumea se aștepta ca odată demarată perioada de precampanie electorală Culiță Tărâță să își oprească dulăii din presă și lingăii din ogradă din a mai da în Ionel Arsene pentru a nu lovi implicit în PSD și în candidatul acestui partid la prezidențiale, Victor Ponta dar… surpriză. Mai inverșunat ca niciodata, Culiță Tărâță azmute pe Ionel Arsene pe cei cu ”brazda” în suflet dovedind încă odată că nu ține cont de absolut nimic când e vorba de propriile orgolii.
La ora actuală chiar nu mai contează cine are dreptate, ci contează doar faptul că în loc să sprijine PSD-ul cum a promis, Culiță Tărâță lovește cu toate forțele chiar în seful acestui partid ceea ce va dăuna scorului electoral obținut de PSD în zona Neamț.
Poate totuși marele Culiță Tărâță va înțelege măcar în ultimul moment cât de nocive sunt acțiunile slugilor lui chiar pentru cel pe care il susține sau poate chiar asta urmărește, știind că lupta pentru fotoliul de președinte se va da în turul doi pentru fiecare vot în parte.

Iosub Robert

PS: În scenariul în care PSD-ul ar pierde confruntarea la prezidențiale la câteva mii de voturi, Culiță Tărâță va fi eroul dreptei unite împotriva lui Ponta.

Postat in Facebook

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata


*