O televiziune enervant de adevarata!

Culiță Tărâță a dat o dispoziție aberantă și a blocat un proiect european de milioane de euro

Incredibil dar adevărat – o dispoziție semnată de Tărâță și Soroceanu blochează un proiect european de multe milioane de euro. Motivul este incredibil. În urmă cu 2 saptămâni pe strada Cetății din Tîrgu Neamț s-au gasit niște oseminte în timp ce se monta o conductă. Constructorul a oprit lucrările în zonă pentru a veni specialiștii arheologi să vadă despre ce e vorba.
Ei bine, pe motivul descoperirii acelor rămășițe umane, președintele Consiliului Județean Neamț acompaniat de secretara județului a emis o dispoziție care suspendă autorizația de construcție pentru tot proiectul ce se întinde pe o distanță de peste 50 de km. și vizează zeci de strazi din două localități : Târgu Neamț si Vânători Neamț.
Am tot căutat cuvântul și nu l-am găsit, așa că voi denumi această dispoziție o ”huidumeală” marca Culiță Tărâță. Să oprești lucrarile de extindere a rețelei de apă într-o localitate pentru ca s-a descoperit un mormânt în altă localitate, este ceva incredibil. Numai la Neamț se poate așa ceva.
Până unde se forțează excesul de zel numai pentru a crea probleme companiei Apa Serv ? Incredibil, dar adevărat.
Acum zeci de muncitori și utileje așteaptă ca cineva să anuleze dispoziția lui Tărâță din cauza careia se pierd bani în fiecare minut, ca să nu mai vorbim că se pune în pericol proiectul european la care lucrările trebuie terminate până la finele anului.

Postat in Facebook

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata


*