O televiziune enervant de adevarata!

De la vorbe la fapte în cazul minorilor infractori din Piatra Neamț

Ieri a avut loc la Primăria Piatra Neamț un prim pas instituțional în vederea rezolvării situației minorilor infractori din municipiu. Doamna viceprimar Simionică a reuși să strângă la aceeași masă în cadrul unei conferințe de presă poliția națională, poliția locală, jandarmeria, și desigur departamentul de asistență socială de la primărie care încă nu s-a trezit pe deplin și se află de abia la etapa de băut cafeaua. Este de apreciat implicarea reală a doamnei viceprimar, dar, din păcate nu prea se înghesuie nimeni să o sprijine în mod concret. Mai toată lumea ”vorbește discuții” și mai nou unii jurnaliștii rup cămașa de pe ei după ce au dormit până acum în papuci și ne luau peste picior când atrăgeam atenția asupra pericolului ce îl prezintă acești minori infractori.

Doamna viceprimar a făcut cam tot ce putea dumneaei să facă din poziția în care se află. De acum rămâne de văzut ce vor face ceilalți pietreni și vă putem spune că unii fac deja câte ceva.
După ce afișele cu gruparea Orlando din zona pieței au fost vandalizate, câțiva oameni de bine au ridicat nivelul și au pus două afișe autocolante de format A0 pe pereții pieței la o înălțime mult mai mare. Dincolo de inaccesibilitatea în scopul vandalizării, noile afișe beneficiază de un adeziv special.
Dacă și de această dată gruparea Orlando va găsi vreo soluție să scape de afișe, oamenii de bine din zonă vor veni cu alte afișe și mai mari și mai multe pe principiul ”nu pot bandiți vandaliza cât putem noi printa”.

afise-noi-orlando

Postat in Facebook

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata


*