O televiziune enervant de adevarata!

Deschiderea spitalului de la Bicaz asumată de PSD prin vocea lui Ionel Arsene

După ani de așteptări și foarte multe amânări și promisiuni neonorate din partea domnului Culiță Tărâță, președintele PSD, Ionel Arsene a considerat că trebuie să se implice direct și să își asume deschiderea spitalului de la Bicaz. În acest sens au avut loc deja mai multe demersuri și întâlniri, dar nu declarații de presă și tam tam, ci discret dar cu implicare.
La sfârșitul săptămânii am aflat de o astfel de întâlnire la care ar fi participat cineva de la minister, primarul de la Bicaz și deputatul Ionel Arsene. Pentru a ne elucida despre ce este vorba l-am contactat pe domnul Arsene care ne-a declarat :

Da. Ieri am avut vizita unui domn consilier al ministrului sănătății în legătură cu redeschiderea spitalului de la Bicaz. Au fost prezenți domnul primar Salagean, din partea instituției prefectului, șeful de cabinet al prefectului și am pus la punct ultimele detalii pentru redeschiderea spitalului din Bicaz. Am toată speranța și încrederea că în foarte scurt timp vom reuși să redeschidem spitalul din Bicaz, așa cum a promis premierul României atunci când a fost la Neamț, și după cum se vede, se ține de cuvânt. Săptămâna viitoare vom primi de la minister ultimele documente și ultimele detalii pentru a pune în practică această dorință a oamenilor de pe Valea Muntelui și, așa cum am mai spus-o , eu când promit mă țin de cuvânt în comparație cu Tărâță Culiță, care e numai gura de ei, niște oameni care vorbesc numai ca să se afle în treabă.
Să înțelegem că oamenii din zona Valea Muntelui pot avea speranțe că pe anul viitor se va deschide acest spital?
Nu pe anul viitor. În această toamnă redeschidem spitalul din Bicaz. Si când spun “ în această toamnă” știu ce spun și credeți-mă pe cuvânt că nu dau termene alambicate cum a dat Culiță Tărâță. Șapte termene fără să aibă nici un fundament solid în spate, dar nici nu mă aștept la altceva din partea lui, este un mincinos și un individ care asta a făcut toată viața lui, a mințit oamenii.

Postat in Facebook

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata


*