O televiziune enervant de adevarata!

Fratele lui Băsescu a fost arestat. Să vedem ce se va întâmpla acum cu prietenii președintelui.

culita-tarata

Fratele lui Băsescu a fost arestat. Să vedem ce se va întâmpla acum cu prietenii președintelui care au și ei dosare în cercetare, dosare care sunt tergiversate suspect de mult.
Dacă fratele președintelui nu a reușit să scape de lege înseamnă ca nici un bandit din Neamț nu mai doarme liniștit și sperăm că aceeași lege care e valabilă pentru Mircea Basescu, pentru mine sau pentru tine cel care citești, să fie valabilă și pentru Culiță Tărâță de exemplu.
Pentru a înțelege mai bine ce se poartă în sezonul primavară-vară în justiția din România și ce implicații vor fi la nivelul județului Neamț, am cerut părerea domnului parlamentar Ionel Arsene care de curând a avut o interpelare în parlament chiar pe tema tergiversării unor dosare din Neamț.
Ce părere aveți dumneavoastră despre faptul că a fost arestat fratele președintelui? Se va ajunge și în Neamț să fie arestați sau măcar trași la răspundere prietenii președintelui?
Eu sper ca justitia să facă dreptate până la capăt așa cum a făcut și în acest caz și l-au reținut pe fratele președintelui, să facă dreptate și la Neamț, pentru că oricât am încerca noi să blocam niște încercări ale unora de a face golănii cu banii publici, chiar astăzi am văzut un articol că președintele CJ mă făcea neisprăvit pentru că am încercat și i-am blocat cât am putut licitația pe care vroia să o facă la groapa de gunoi, unde avea planuri să golănească banii ăia, el și încă unul. Din acest motiv, consilierii județeni nu au votat ce vroia președintele Consiliului Județean Neamt, pentru că vroiau să facă manevre și la groapa de gunoi. Nu poți să lași un presupus infractor, așa cum e Culiță Tărâță cercetat de toate instituțiile statului, și de DNA și de DIICOT, să facă ce vrea în județul Neamț cu banul public, iar faptul că toate ziarele din România îl dau pe prima pagină cu datorii de sute de milioane la bugetul statului, face de râs județul Neamț. Un individ care nu a făcut nimic pentru județul Neamț.
Îl vedeți pe Culiță Tărâță ca fiind un prieten de-al lui Traian Băsescu?
Sigur. Păi nu a plecat din PSD și a stat alături de Băsescu și de Boc și au votat toate nenorocirile din țara asta , și tăierea de pensii, și tot… Nu au scris ziarele ca l-a consiliat pe Băsescu privind terenurile de la Nana? Sigur că e apropiat de Traian Băsescu și am spus-o de atâtea ori că Tărâță Culiță este în barca lui Traian Băsescu . Și la europarlamentare a tras pentru barca lui Traian Băsescu. Eu sper ca să se facă dreptate, ca cei care au încălcat legile în țara asta să platească. Așa cum a facut și Culiță Tărâță care face de rușine județul Neamț .
Noi știm pe surse de unele dosare care stau blocate de mult, cum ar fi cel de la APDRP…
Eu am facut o adresa la DLAF să mi se raspundă ce e cu dosarele de la APDRP și dacă DLAF-ul nu îmi raspunde concret ce e cu dosarele astea, voi face o traducere la o scrisoare și o voi înainta la organismele de cercetare cu fonduri europene de la Bruxelles. Eu sper să se facă dreptate. Acest individ, Culiță Tărâță, pentru toate relele și pentru tot ce a facut în România asta, e timpul să platească.

Așteptăm cu nerabdare să vedem ce răspunsuri va primi domnul deputat de la instituțiile statului ,dar poate între timp, vreo autoritate interesata aruncă o privire și la ce a ieșit de la TCE 3 BRAZI spre firma offshore East Point din Cipru ( a nu se confunda cu gigantul sârb East Point care deținea terminalul de cereale din portul Constanța ) … vai am spus de East Point… ăsta era alt subiect…scuze mi-a scapat.Vom reveni. Hai pa!

Postat in Facebook

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata


*