O televiziune enervant de adevarata!

Gelu Moldovanu, seful OPC Neamț face lucruri trăsnite

În ziarul Monitorul de Neamț am văzut o declarație cel puțin etnobotanică a sefului OPC Neamț care zicea:
„Am primit o serie de reclamații privind modul de facturare al consumurilor de apă și canal, mai ales acum, în sezonul estival. Este vorba de plângeri privind citirea de către operator a contorilor. Nemultumirile oamenilor vin din faptul că se taxează mai multă apă care întră în sistemul de canalizare decît cea consumată prin contorii interiori. Cei de la Apa Serv calculează o cantitate de 80% din 128%, ceea ce este aberant. Rămâne să stabilim cine este responsabil de acest calcul, care pare incorect la prima vedere. O consumatoare a venit si a reclamat modul în care i-a fost facturat serviciul de canalizare. Femeia ne-a demonstrat că ea a consumat cea mai mare cantitate de apă la udatul grădinii. Femeia a vrut să știe de ce s-a aplicat acest procent de 80 % din 128%. Reclamația a fost dată în studiu pentru a vedea cine are dreptate“, a declarat inginer Gelu Moldovanu, seful Comisariatului Judetean pentru Protecția Consumatorilor.
1. Domnul Gelu Moldovanu cu UNPR-ul în suflet uită că nu are voie să se antepronunțe în cazul reclamațiilor.
2. Domnul Gelu Moldovanu ar trebui să meargă puțin la școală dacă nici până la această vârstă nu a înțeles cum se aprobă și cine aprobă prețurile la utilitățile apa-canal.
3. Domnul Gelu Moldovanu știe că bate câmpii și că ceea ce face este doar în scopul de a denigra compania Apa Serv și de a învrăjbi consumatorii, motiv pentru care nici nu a vrut să stea de vorbă cu noi spunând că are reguli stricte de comunicare si trebuie să facem cerere scrisă la București, lucru care se pare că se aplică doar pentru publicațile care nu sunt cu UNPR-ul în suflet.
4. Cât o fi el de șef la OPC, domnul Gelu Moldovanu nu are voie să facă publice numele firmelor reclamate nici măcar dacă le sancționează.

Desigur că am făcut cerere scrisă la București la A.N.P.C. să vedem dacă declarația de presă a domnului Gelu Moldovanu este și punctul oficial de vedere al instituției și vom publica răspunsul. Până atunci, dacă tot e cu dat nume de firme, poate ne spune și nouă marele șef de OPC de la ce firmă a fost adus peștele infectat de stafilococi care a băgat în spital 30 de persoane după praznicul din 9 septembrie 2012 de la Mânăstirea Tazlău sau dacă mai există acte la OPC-ul nemțean legate de acest caz.
Ia să vedem noi câte zile mai rămâne șef la OPC Neamț domnul Gelu Moldovanu dacă spune cine a adus peștele stricat care a umplut spitalul …

Iosub Robert

Postat in Facebook

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata


*