O televiziune enervant de adevarata!

La Girov au disparut zeci de hectare din islaz

Legea retrocedarilor obliga comunele din Romania sa refaca listele cu terenuri si sprafetele acestora. Conform noilor masuratori se descopera proportiile fraudelor cu terenuri din Neamt .

Zeci de hectare de islaz din comuna Girov sunt deja arate de cativa agricultori harnici .
Nu am avut acces la toate actele dar putem sa va dam cu dovezi exemplul satului Turturesti din comuna Girov unde in evidente vedem noi ca scrie 91,72 hectare si pe ultimul plan de situatie, un fel de cadastru, apar doar 76,5 hectare . Cine s-a trezit agricultor mare peste noapte si a intrat cu brazda in islazul de la Girov ?

Acum sa vedem cum e treaba cu islazul ca nu cred ca va mai merge figura facuta in 2009 cand trezindu-se baietii destepti fara alta bucata de islaz la Girov au diminuat suprafata acestuiaprefect ajutati de un ordin al prefectului .
Dar problemele deabia incep caci si in alte comune cineva a intrat cu agricultura in islaz iar gurile rele vorbesc de sute de hectare de islaz devenit cultura din care cineva sa scoata bani si nu e vorba de vreo conspiratie judeteana ci de faptul ca din cauza legii retrocedarilor toate comunele din Romania trebuie sa refaca listele exacte cu terenuri si incepe sa se vada in unele locuri smecheriile facute si de aici fraudele ca statul roman da bani anual celor care au in concesiune islaz ca sa il intretina si cand colo smecherii iau banii si mai fac si agricultura pe el de unde iau alti bani ca sugventii si in final mai scot bani si din productia agricola . Nu ca suna a afacere smechera ?
Suntem curiosi cine este atat de nebun sa riste sa infunde puscaria ca sa acopere asa ceva . Hai pa!

Postat in Facebook

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata


*