O televiziune enervant de adevarata!

La nici 24 de ore după ce primarul Gheorghe Ștefan a fost amenințat cu moartea, cel care a făcut-o regretă fapta și își cere scuze

După foarte multe disensiuni cu primăria Piatra Neamț și în urma promisiunilor neonorate din partea domnului Culiță Tărâță, un tânăr provenit de la casa de copii a înțeles că singurul care poate sa-i dea o locuință ar fi însuși primarul Gheorghe Ștefan. Supărat că acesta nu-i oferă locuința dorită și cu mintea nu foarte limpede după zeci de nopți petrecute sub cerul liber, tânărul a mers în fața casei edilului amenințându-l cu moartea pe el și pe familia lui. Același tânăr a trimis și SMS-uri de amenințare primarului Gheorghe Ștefan și împreună cu un alt prieten provenit tot din casa de copii, au iscat câteva scandaluri în zona primăriei tot în încercarea de a obține o locuință.
Este regretabil faptul că cineva s-a folosit de naivitatea și problemele acestor tineri și i-a îndrumat spre Gheorghe Ștefan, poate și instigându-i subtil. Aspectul pozitiv este totuși acela că după ce li s-a explicat cum stau lucrurile, cei doi tineri au înțeles că au greșit și regretă scandalul făcut cerându-și scuze public față de domnul Gheorghe Ștefan.
Dacă e adevărat ce spune tânărul care a provocat acest scandal, atunci cred că ar fi cazul ca doamna Soroceanu Daniela și domnul Tărâță Culiță să fie mult mai atenți ce vorbesc cu oamenii aflați în nevoi și să nu-i mai direcționeze către persoane, ci către servicii specializate cum ar fi cel de asistentă socială, sa-i ajute să scrie o cerere și, de ce nu, să se implice în rezolvarea problemelor acestora, sau cel mai simplu să nu se bage deloc și să plaseze problema domnului Hanganu, consilier al președintelui, care este un profesionist în asistență socială și știe să rezolve astfel de cazuri.

Postat in Facebook

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata


*