O televiziune enervant de adevarata!

La ușa TCE se aude o voce care intreabă : ”Primiți cu DNA-ul ? ”

Multe năzdrăvănii făcute direct sau indirect prin firmele subordonate lui Culiță Tărâță au fost suspendate sau au beneficiat de verdicte uluitoare în cadrul ultimei instanțe la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României. Ne amintim doar de șirul de procese câștigate de Enciu care a deținut Insula Mare a Brailei și care, atunci când a ajuns cu judecata la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României totul s-a anulat și i s-a dat dreptate lui Culiță Tărâță, contrar tuturor deciziilor date de toți ceilalți judecători de până atunci.CULITA-TARATA-APA-NEAMT
Dintotdeauna Culiță Tărâță a fost bănuit că are legături sus puse la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României unde a câștigat și suspendat o mulțime de cauze ce le pierduse în toate celelalte instanțe. Chiar din acest motiv foarte mulți ce reclamau că au fost țepuiți de Culiță Tărâță au renunțat să își caute dreptatea în justiție, fiind cunoscut faptul că indiferent de ce soluții dau toate instanțele primare, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României se rezolvă totul în favoarea lui Culiță Tărâță.
Iată că tupeul lui Culiță a fost tăiat brusc și definitiv de Direcția Națională Anticorupție ( DNA ) care, după cum ne spune evz.ro, a trimis în judecată pe judecătoarea Gabriela Bîrsan de la ICCJ pentru mai multe fapte de corupţie printre care se vorbește de suspendarea judecării dosarului: 2595/102/2009, (aflat pe rolul Tribunalului Mureş – Secţia de contencios administrativ şi fiscal privind pe SC TCE 3Brazi SRL Piatra Neamţ şi Consiliul Concurenţei ) până la soluţionarea cererii de strămutare de zece ori în raport cu aceaşi cauză.
DNA arată că prin exercitarea cu rea credinţă a atribuţiilor care decurgeau din funcţia de judecător şi preşedinte al Secţiei de contencios administrativ şi fiscal din cadrul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, îndeplinind în mod defectuos sau neîndeplinind acte legate de dosarele: 3128/110/2009, 2595/102/2009, încălcând dispoziţii procesuale civile şi de statut funcţional de conducere, a creat un avantaj patrimonial SC TCE 3Brazi SRL Piatra Neamţ.
Așadar, tupeul lui Culiță cel Tărâță a fost amputat de DNA și din acest moment  nu cred că mai există vreun judecător, procuror, polițist sau paznic de noapte care  să mai aibă curajul să riște în a-l favoriza în vreun fel pe acest Culiță care a profitat prea mult de clemența organelor statului. Îmi este milă de câte victime colaterale vom vedea de acum încolo în rândul interpușilor prin care Tărâță și-a desfășurat afacerile.
Dacă un judecător de la Înalta Curţe de Casaţie şi Justiţie a României a fost acuzat că l-a favorizat pe Culiță Tărâță, înseamnă că toți cei care l-au favorizat sau îl favorizează sunt atent supravegheați și e o chestiune doar de timp până ce vor fi trimiși să răspundă în fața legii.

Postat in Facebook

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata


*