O televiziune enervant de adevarata!

Lansare de autospecială ISU cu Dorinel Ursărescu … pentru că din seria filmelor și pentru că automobile

Primirea unei autospeciale la ISU s-a transformat într-un eveniment politic jenant în care s-au dat în stambă Culiță Tărâță si Dorinel Ursărescu care s-a montat și el printre oficialități ca să apară în poză … pentru că din seria filmelor și pentru că automobile.
Desigur că și aici discuțiile au deviat din partea domnului Culiță Tărâță. Cel mai nostim a fost momentul în care, deși ziarpiatraneamt.ro nu a fost invitat la această conferință de presă, a fost menționat de marele agricultor în stilul deja cunoscut al oamenilor cu valoare, ca domnia sa, care nu prea au curajul să vorbească cu subiect și predicat, cu nume și prenume.
Din câte am observat, domnul prefect a făcut el ce a făcut și bine a facut că nu a apărut la masă cu Dorinel și Tărâță …

PS: Domnule Culiță, nu uitați că dumneavoastră sunteți cel care fugiți și vă ascundeți în permanență. Oferta de dezbatere în format video este în continuare valabilă și aveți în continuare ocazia să arătați lumii ca eu mint și dumneavoastră aveți dreptate… Degeaba tot luați cuvântul în variante monolog și în situații în care nu vi se poate da o replică… nu impresionați pe nimeni, ci doar vă demonstrați lipsa de caracter.

Postat in Facebook

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata


*