O televiziune enervant de adevarata!

Măiestrie și artă la Biblioteca Județeană G.T. Kirileanu

Asociaţia “Future” din Piatra Neamţ a desfăşurat pe parcursul vacanţei de vară un proiect cultural-educaţional pentru copiii nemţeni, în special pentru cei din zona rurală. Proiectul a constat în oferirea de cursuri gratuite de canto folclor, teatru, chitară şi pictură pe sticlă.
Proiectul, numit „Arte pentru copiii nemţeni”, a fost realizat cu autofinanţare. De acest proiect au beneficiat în jur de 60 de copii, care au avut ocazia să lucreze cu profesori calificaţi în toate domeniile artistice mai sus menţionate din cadrul proiectului.
Pentru ca publicul iubitor de artă să admire munca celor mici, Asociaţia “FUTURE” vă invită joi, 18 septembrie 2014, începând cu orele 17.00, în sala “Cupola” a Bibliotecii Judeţene G.T. Kirileanu la evenimentul ce va marca încheierea proiectului cultural-educaţional „Arte pentru copiii nemţeni”.
În cadrul evenimentului vor avea loc recitaluri de folk şi folclor, cu piese muzicale învăţate de copii în cadrul cursurilor din cadrul proiectului. Totodadă se vor expune în sală şi icoane pictate pe sticlă de copii, precum şi un stand cu obiecte hand-made, realizate de copii.
Proiectul va mai avea un eveniment în agendă, ce se va desfăşura la Casa de Cultură din Piatra Neamţ, pe data de 29 octombrie. Este vorba de o piesă de teatru – “Măriuca în lumea poveştilor” – în regia şi scenariul lui Cătălin Iosub.

afis

Postat in Facebook

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata


*