O televiziune enervant de adevarata!

Neamț – județul cu cele mai multe emisiuni de revista presei

Județul Neamț este județul cu cele mai multe emisiuni de revista presei dedicate presei locale. Mai precis, o emisiune la revista-presei-tele-mTELE-M, una la TVM, una la 1TV, si doua la EST TV.
Problema acestor emisiuni este aceea ca în afară de cea de seara de la ora 22.00 de la EST TV, celelalte se suprapun toate în cursul dimineții împărțind printr-o concurență frenetică puținii telespectatori locali.
Ca obiectivitate, de departe se poate distinge emisiunea realizată de Alex Nechita la TELE-M unde ar fi foarte frumos să vedem prezentat și Mesagerul sau Viața Nemțeană.
Ar mai fi de remarcat și emisiunea lui George Harabagiu de la 1 TV care de departe este cea mai sinucigasă emisiune prin comentariile realizatorului care strică de multe ori ziua sau săptămână unor politicieni nemțeni de doi lei.
Restul emisiunilor de revista presei din păcate sunt limitate fiind prezentate doar anumite ziare fără a se prezenta vreodată articole din ziarpiatraneamt.ro, gest destul de penibil ținând cont că doar în acest an publicația noastră a avut peste 30 de rev-presei-1tvsubiecte preluate pe națională.

Ca prezentare tehnica si oratorică trebuie să fim cinstiți și să recunoaștem că revista presei de la EST TV prezentată de Cezar Filip se prezintă în condiții excepționale, bătând lejer ca popularitate cealaltă emisiune de dimineată tot de la EST TV. Cred că dacă Cezar Filip ar fi lăsat să facă tot ce vrea el și mai ales cum vrea el, ar avea audiență cât tot postul la un loc, dar din păcate, când oamenii de presă sunt conduși de oameni care nu înțeleg cum e cu presa, apar blocaje.

Ar fi bine ca cei care înțeleg care e diferența între concurență și eficiență să își analizeze audiențele și să mute emisiunile într-un interval orar unde să se mai uite și altcineva la ei în afară de cameraman.

Postat in Facebook

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata


*