O televiziune enervant de adevarata!

Next Star C.J.N.

Zvonurile spun că se pregatește o nouă schimbare de vicepreședinți la Consiliul Județean Neamț în sensul în care cei doi vicepreședinți PSD să fie înlocuiți cu unul de la PNL și unul de la PDL.
Acest plan nu va putea fi pus în operă fără contribuția activă a UNPR, deci e posibil să asistăm în curând la o nouă mascaradă în Consiliul Județean Neamț și la reluarea schimbărilor prin AGA și CA-urile societăților subordonate CJN.
Dacă se reușește schimbarea vicelor de la CJN vom putea spune în sfârșit că PSD-ul a fost executat de Culiță Tărâță care prin această victorie ar marca primul punct concret impotriva PSD-ului și a lui Ionel Arsene.
Rămâne acum de văzut cum va juca UNPR-ul această carte, căci se vehiculează și dorința arzătoare a președintelui Culiță de a înregimenta în holdingul CJN pe cei doi vici ai PSD ceea ce ar însemna să le țină partea și sa-i mențină pe funcții contra unui ”jurământ de vasalitate”.
Indiferent de ce va fi, adevarul este că nu se face absolut nimic pentru cetățenii acestui județ și personal încep să îmi pierd respectul pentru cei câțiva consilieri județeni pe care-i consideram oameni de caracter, dar văd că nu iși dau demisia din acest bâlci jegos și acceptă să se compromită jucând într-un film cu proști.

Postat in Facebook

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata


*