O televiziune enervant de adevarata!

NU vânzării terenului de la Baza Hipica Piatra Neamț

Posibila vânzare a Bazei Hipice este unul dintre cele mai urâte lucruri care se pot întâmpla în acest oraș. Cu un istoric demn de luat în seamă, Hipodromul, așa cum îi spun cei mai în vârstă, a fost amanetat forțat pentru datoriile făcute de una dintre firmele primăriei Piatra Neamț iar acum riscă să fie vândut în contul acelor datorii.
Inițial toată lumea a reacționat și lăsând la o parte orgoliile politice sau de altă natură s-au alăturat protestului domnului Costache Lupu, un personaj care se confundă cu această bază sportivă. Din păcate, acest domn Lupu în loc să lupte bărbătește pentru Baza Hipică, a facut greșeala supremă asociind lupta lui cu grupul de apropiați ai domnului Culiță Tărâță iar de aici a urmat tiparul deja cunoscut în astfel de asocieri. Excusivitate la EST TV, deturnare politică a discursului și transformarea unui deziderat onest într-o luptă între taberele Pinalți și Tărâță. Din momentul acestei asocieri cu grupul Tărâță, cei de la Baza Hipică au pus punct protestului lor cinstit deoarece nici naiba nu-i mai ia în serios.
Normal ar fi fost ca domnu Lupu să meargă în fața consiliului local unde să explice aleșilor cum se prezintă situația. Dar, nu. Cei de la Hipodrom au ales să se gudure pe lângă Culiță Tărâță ca la randul său să se folosească de situație pentru a aduna capital de imagine.
Cu siguranță oamenii lui Tărâță nu pot face nimic pentru că, de exemplu, am văzut recent pe un domn care combătea la EST TV, dar sărmanul nu va putea niciodată să meargă și să il întrebe față în față pe Gheorghe Ștefan de problema bazei hipice pentru că ani de zile a fost slugă la Pinalti. Așa că ne vedem nevoiți să dezgropăm securea și să o luăm de la capăt cu lupta contra șmecheriilor făcute de PDL .
Pentru început vă putem spune că în timp ce alții făceau pe războinicii pe la TV, noi am mers să cerem socoteală direct edilului pe care îl vedem ca fiind principalul responsabil de situația terenului de la Baza Hipică. Cum era de așteptat, Pinalti a făcut ce știe el mai bine, adică i-a pierit cheful de comunicare când a venit vorba de Baza Hipică și brusc a dispărut din nou și orice urmă de înțelegere a legii 544, de parcă ne-am întors din nou în era PDL-ului. Deși părea să își fi revenit după ce PDL-iștii au pierdut puterea, totuși in continuare nu are chef de discuții pe subiecte incomode.
De asemenea am programat și o dezbatere în direct la Tele-M unde ar fi trebuit să participe directorul Perla Invest, domnul Cătălin Goldan și reprezentantul Bazei Hipice, domnul Costache Lupu, dar din pacate domnul Lupu a dat dovadă de neseriozitate și nu a venit la această dezbatere, punând pe primul plan orgoliile prostești din tabăra Culiță .
Așadar, situația stă cam așa :
– Pinalti e prea ”ocupat” ca să ne răspundă la întrebări oficiale legate de Baza Hipică.
– Cei de la Baza Hipică au dat cu oiștea în gard asociindu-se clar cu baieții lui Tărâță.
– Cei care se prefac că luptă pentru baza hipică nu au curajul să deranjeze vreodată edilul de Piatra pentru că se știu cu musca pe căciulă.
– Consilierii locali au orice altă treabă în afară de a spune lucruri care ar putea să deranjeze pe unii lideri politici.
Deci, ne place sau, trebuie să tragem o linie și să luăm atitudine noi ceilalți, pentru că nu e normal ca această bază hipică să fie vândută .
Haideți să dăm dovadă de faptul că suntem cetățeni sănătoși la cap. Haideți să uităm de orgolii, de Tărâță sau Pinalti. Haideți să semnăm o petiție online pentru salvarea acestei baze hipice.
Dacă doriți ca terenul pe care se află acum Baza Hipică “Col. Virgil Barbuceanu”să rămână al pietrenilor, alaturați-vă acestei petitii online indiferent din ce tabără sunteți sau de ce publicație sau post tv vă place.

Ziarpiatraneamt.ro va depune această petiție împreună cu toate semnăturile strânse la Primăria Piatra Neamț și o va face cunoscută consilierilor locali cu ocazia primei ședințe a Consiliului Local Piatra Neamț.

PETIȚIE ONLINE

NU vânzării terenului de la Baza Hipică Piatra Neamț

Postat in Facebook

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata


*