O televiziune enervant de adevarata!

O mie și una de povești cu firme din Neamț – Azi povestea AGROBIN PREST SRL

Povestea  AGROBIN PREST SRL – povestea 1

A fost o dată ca niciodată o frumoasă firmă nou înființată care, ca prin minune, imediat după naștere a prins un proiect european în domeniul agriculturii.comuna-frecatei
Văzând cum firma crește în acte într-o zi cât altele în 10 ani, omul cel rău de la APDRP împreună cu zmeul de la DNA și cu vrăjitoarele de la DLAF și OLAF s-au apucat de anchetat la această firmă și de cerut banii înapoi pe motiv ca ar fi fost sifonați.
Și uite așa AGROBIN PREST SRL e acum obiect de dosar penal și trebuie să dea înapoi 4.861.750.000 lei vechi.
Suspiciunea principală este aceea ca mormanul de bani europeni ar fi ajuns în conturile firmelor familiei Tărâță.
Haideți să vedem și personajele din povestea  AGROBIN PREST SRL
Data înființării – 16.03.2010
Localitatea – Zănești
Administrator până la data de 07.12.2011 – Balau Radu care mai este consemnat ca administrator la TCE 3 BRAZI SRL, AGROSUIND COM SRL, AGROCARM PROD INTERNATIONAL SRL, GRUPUL DE FIRME TCE 3 BRAZI SA, AGRICOP COOPERATIVA AGRICOLA.
Administrator actual : – BELCIUG ANA care, conform DIRECTIEI PENTRU AGRICULTURA A JUDETULUI NEAMT  este persoana de contact la firmele SC GRUP FIRME TCE, SC TCE MOBILE DRYERS. SC AGROSUIND, SC AGRICOLA PROD, SC COLUMNA COM, PFA TĂRÂŢĂ ELVIRA, AGRICOP COOP. AGRICO, SC T&S IMPEX SRL și SC BOVISELECT.
Asociat: – BELCIUG ANA ALINA
În data de 7.11.2011 AGROBIN PREST SRL s-a retras în Insula Mare a Brăilei unde și-a deschis un punct de lucru în comuna Frecăței, “Ferma Pelicanu”. Ferit de ochii lumii, acest punct de lucru se află în mijlocul lui nicăieri, într-un loc binecuvântat de baroni și rar călcat de autoritățile statului român.
Și uite așa o firmă a păpat peste 4 miliarde lei vechi din banii europeni și nu-i va mai da înapoi până la adânci bătrâneți.
Dar ca această firmă mai sunt multe altele în Neamț care la fel au ”prins” miliarde de lei, dar să așteptăm până maine seară cănd vă vom spune o nouă poveste cu o altă firmă din Neamț.

Postat in Facebook

1 Comentariu on O mie și una de povești cu firme din Neamț – Azi povestea AGROBIN PREST SRL

  1. asa este in jd Neamt.in com Ion Creanga se toarna asfalt se betoneaza santurile si se strica poduri(fara a mai fi reparate la loc,pe motiv ”dupa ce ca va scot din noroi mai faceti si figuri?”)iar autoritatile asteapta fotografii cu pagubele in loc sa se deplaseze la locul faptei .prea neimportant.se iau masuri doar cand le convine lor?

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata


*