O televiziune enervant de adevarata!

O mie și una de povești cu firme din Neamț – Azi povestea AGROGENA PREST SRL

Povestea AGROGENA PREST SRL – povestea 2

A mai fost o dată ca niciodată o frumoasă firmă care, ca prin minune, a prins un proiect european în domeniul agriculturii.comuna-frecatei
Văzând cum firma crește în acte într-o zi cât altele în 10 ani, omul cel rău de la APDRP împreună cu zmeul de la DNA și cu vrăjitoarele de la DLAF și OLAF s-au apucat de anchetat la această firmă și de cerut banii înapoi pe motiv ca ar fi fost sifonați.
Și uite așa AGROGENA PREST SRL e acum obiect de dosar penal și trebuie să dea înapoi 548.294 RON
Suspiciunea principală este aceea ca mormanul de bani europeni ar fi ajuns în conturile firmelor familiei Tărâță.
Haideți să vedem și personajele din povestea  AGROGENA PREST SRL
Data înființării – 04.06.2010
Localitatea – Zănești
Administrator: GRIGORAS DIANA CAMELIA nimeni alta decât ”patroana” de la EST TV, adică firma INFO TOTAL PRESS SRL legată strâns de afacerile familiei Tărâță.
Deși în anii 2010, 2011, 2012 și 2013 nu a avut nici un angajat, la data de 7.11.2011 AGROGENA PREST SRL s-a retras în Insula Mare a Brăilei unde și-a deschis un punct de lucru în comuna Frecăței, “Ferma Pelicanu”. Ferit de ochii lumii, acest punct de lucru se află în mijlocul lui nicăieri, într-un loc binecuvântat de baroni și rar călcat de autoritățile statului român.
Și uite așa o firmă a păpat peste 5 miliarde lei vechi din banii europeni și nu-i va mai da înapoi până la adânci bătrâneți.
Dar ca această firmă mai sunt multe altele în Neamț care la fel au ”prins” miliarde de lei și au legături evidente cu firmele familiei Tărâță, dar să așteptăm până maine seară cănd vă vom spune o nouă poveste cu o altă firmă din Neamț.

Postat in Facebook

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata


*