O televiziune enervant de adevarata!

Partidul remorca UNPR iși trage fundație imitând PMP-ul

După ce niciodată nu au avut curajul să se masoare singuri în fața electoratului știind că nu au nici o șansă, după ce totdeauna au fost remorcați în diferite alianțe, ba cu dreapta, ba cu stânga, UNPR-ul, pe modelul PMP, își trage fundație desigur cu același nume ”Mișcarea Uniunii Naționale Progresiste din Româniaiacoban-unpr”.
Nu ar fi nimic de mirare pentru un județ unde avem firme diferite cu nume asemănătoare sau fundații care au nume de instituții, doar că mi se pare puțin penibil să încerci să faci cu o fundație ce nu ai fost în stare să faci cu un partid.
Înțelegem că domnul Constantin Iacoban a zis că scopul fundației nu este doar capacitarea liderilor, ci legăturile pe care UNPR vrea să le aibă cu toți cetățenii.
Până una alta, le place sau nu celor de la UNPR, au fost și rămân doar un partid remorcă ce atârnă de formațiuni politice mari.
Până ce va veni ziua în care UNPR-ul să iasă singur în fața electoratului să arate ce poate, vom asista în continuare la tot felul de acțiuni penibile cum ar fi cea de strâns semnături pentru candidatura lui Ponta, de parcă Ponta nu ar putea candida fără semnăturile strânse de UNPR.
Pot să pun rămășag cu orice UNPR-ist nemțean, inclusiv cu marele Tărâță, că dacă mâine își dă demisia și candidează independent, nu iese nici șef de scară pe undeva decât dacă cumpără blocul cu totul. Ba mai mult de atât, cred că domnul Culiță Tărâță nu ar ieși nici șef de UNPR la Neamț dacă ar face alegeri interne cu vot secret.
Oricum, e bine de știut că nu s-a inventat încă permisul de conducere pentru remorcă iar cei care se dau șoferi de remorcă nu pot fi decât penibili.

Postat in Facebook

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata


*