O televiziune enervant de adevarata!

Șeful Poliției Economice atacat de ”băieții” lui Tărâță

Comisarul șef de poliție Ioan Pînzariu, șeful Poliției Economice Neamț – actualul Serviciu de Investigare a Fraudelor Neamț, a fost luat la ochi de gruparea Tărâță pe care probabil a deranjat-o prin nesupunere.
Atacul ce îl vizează pe Ioan Pînzariu se desfășoară pe internet și este de natură injurioasă, ținta fiind compromiterea dar și expunerea acestuia.
Într-un mod deloc întâmplător, ”baieții” lui Tărâță, sub atenta supraveghere a domnului Corduneanu, fost sef de SRI măturat din sistem, au lansat pe internet în cadrul unui site controlat de ei mai multe acuzații la adresa șefului de la economic, domnul Ioan Pînzariu. Pe lângă acuzațiile amestecate cu minciuni de doi lei, ”băieții” sar calul prezentând cu lux de amănunt casa unde stă polițistul cu adresă și detalii, ceea ce face ca Pînzariu împreună cu familia să fie total expuși în fața infractorilor care au fost trimiși după gratii de polițist și care nu sunt deloc puțini.
Este departe de noi gândul de a lua apărarea șefului de la economic, ba chiar putem aprecia că miroase extrem de urât logevitatea lui în acest post și bănuim ca are sprijin masiv atât politic cât și de la centru, dar de aici și până la a compromite imaginea poliției nemțene și a pune în pericol familia unui polițist, este cale lungă.
În realitate bănuim că e vorba de faptul că poliția economică, la solicitarea altor structuri ale statului român, investighează multe cazuri de fraude derulate prin firmele ce sunt subordonate de clanul Tărâță, ceea ce deranjează pe cei vizați și probabil din profesionalism sau din alte motive șeful de la economicul nemțean nu vrea să închidă ochii atât de mult pe cât ar vrea cei vizați.
Acest gen de acțiuni menite să compromită și să pună presiune pe polițiști sau chiar pe SIPI sunt o palmă grea dată serviciilor române deoarece supervizorul atacurilor mediatice este un fost superior al SRI care a avut acces prin natura funcției la date cu caracter secret legate de foarte mulți oameni importanți din Neamț. Dacă mai punem la socoteală și acțiunile profund ilegale pe care le desfășoară acest fost șef de SRI, imaginea devine chiar sumbră. În fapt, fostul șef al SRI Neamt, domnul Corneliu Dan Corduneanu îndeplinește acum funcția de ”ochiul din ceafă” al lui Culiță Tărâță care administrează în fapt o mulțime de firme la care nu apare în acte. Tot fără forme legale, dintr-un mic loc din curtea Remat, Corduneanu supraveghează video și se ocupă de securitatea mai multor firme și ferme care, teoretic nu au nimic în comun, dar practic fac parte dintr-un grup bine structurat și cu suspect de nenumărate fraude economico-financiare.
Îmi vine foarte greu să cred că serviciile sau poliția nemțeană nu cunosc aceste aspecte și faptul că familia Tărâță administrează în fapt o mulțime de afaceri trecute pe numele altora sau ca Dan Corneliu Corduneanu supraveghează îndeaproape toate aceste firme și se asigură că totul este bine protejat informațional.
Și ca să fiu mult mai pragmatic, poate nu faptul că se închide ochii la ce face clanul Tărâță e o problemă, ci faptul că s-a ajuns să creadă că prin presiune și huidumeală plus ceva relații poate la Oprea, ar putea să schimbe după bunul plac șefi la SIPI, Poliție, etc. Oare cât va mai dura până vom vedea atacuri la adresa unor ofițeri activi din servicii sau la adresa unor magistrați, sau poate o să ne arate ”băieții” lui Corduneanu unde stau câțiva SRI-iști sau magistrați care nu vor să se supună …nu ?
Se sare calul prea tare în Neamț și totul se petrece sub ochii indulgenți ai celor care ar trebui să ia măsuri.

Iosub Robert

PS: Nu sțiu ce față ar face unii dacă ar afla că sunt ciripitori sub acoperire de prin ceva instituții care au două mame și una e plecată din sistem…

Postat in Facebook

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata


*