O televiziune enervant de adevarata!

Și-a rupt oasele încercând să se pună cu hoții minori din Piatra Neamț

batran-cazut-in-cuejdi

Duminică dimineața un bătrân a fost jefuit de câțiva minori în zona Pieței Centrale,  zonă frecventată si revendicată de echipa tâlharului Orlando.
În încercarea de a prinde hoțul, bătrînul de 78 de ani și-a fracturat oasele gambei căzând de pe marginea pârâului Cuiejdi în albia acestuia.
Ne place sau nu, cred că a venit timpul ca Primăria Piatra Neamț să facă schimbări majore în rândul celor care manageriază asistența socială și nu au întreprins măsurile necesare demarării procedurilor de decădere din drepturi a minorilor infractori. La fel  ar trebui să facă și prefectura trăgând la răspundere persoana care conduce comisia de protecție a copilului din Neamț în cazul în care această structură nu poate dovedi că a făcut demersurile necesare pentru decăderea din drepturi a parinților acestor minori și instituționalizarea lor.
Domnule Prefect, este inadmisibil ca în acest județ să avem în libertate minori care comit tâlhării ce pun în pericol viața cetățenilor. Luați măsuri cu cei care nu își fac treaba !

Postat in Facebook

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata


*