O televiziune enervant de adevarata!

Televiziunea online Neamt.tv

În doar un an de zile televiziunea online neamt.tv a depășit toate recordurile în materie de televiziuni locale și regionale concurând ca audiență în mediul online cu televiziunile centrale.
În mare parte utilizatorii televiziunii neamt.tv au optat  pentru o vizionare a materialelor din arhivă însumând astfel doar pe canalul de youtube peste 1.300.000 de vizionări care totalizează peste 6.500.000 de minute urmărite.

neamt-tv
În materie de abonați, neamt.tv a adunat peste 1000 la canalul de youtube si peste 10.000 din pagina de facebook unde numărul de aprecieri a depășit demult cifra de 20.000 .
Dacă mai adunăm și cei peste 70.000 vizitatori unici din site-ul neamt.tv, deja vorbim de performanțe imposibil de egalat de orice altă televiziune locală sau regională.
Materialele neamt.tv au fost distribuite si în canalele de youtube ziarpiatraneamt.ro unde au adunat peste 600.000 vizualizari cu peste 900.000 de minute urmărite, si ziartarguneamt.ro unde peste 640.000 de vizionări au fost urmărite în peste 4.500.000 de minute.
Așadar, putem concluziona pe baza performanțelor contorizate public de youtube că echipa neamt.tv a produs materiale ce au adunat peste 2 milioane de vizionări desfășurate în peste 12 milioane de minute.  Adică doar la nivel de canal de youtube neamt.tv a avut o medie de 5000 vizionări pe zi care au însumat o medie de 28.000 minute.
Avantajul esențial care ne-a ajutat să ne distanțăm de orice altă televiziune locală sau regională consta în faptul că internetul este un mediu liber în care regulile CNA nu există și unde telespectatorul este foarte selectiv și tranșant vizionând  doar ce-i place, nu ce cred alții ca i-ar plăcea.
Datorită faptului ca neamt.tv a produs materiale video  conforme cu așteptările  telespectatorilor, a făcut posibilă această performață într-un mediu necruțător ca cel online, unde valoarea jurnalistică sau beletristică nu impresionează pe nimeni, cum la fel nu impresionează nici numele televiziunii sau a patronului si nici măcar nivelul de calitate artistică și tehnică a materialelor video. Aici în internet contează doar ce-i place celui care se uită iar aprecierile sau blamările sunt contorizabile 100% și nimeni nu se poate ascunde de ele.
Mulțumim celor peste 2000 de abonați ai canalelor noastre de youtube și celor peste 30.000 din paginile de facebook. Fără acești abonați la care se adaugă și utilizatorii simpli noi nu am exista.

Postat in Facebook

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata


*