O televiziune enervant de adevarata!

Teren din Piatra Neamț vândut cu 9 milioane de euro

mega-mallConform Capital.RO, fondul sud-african de investiţii New Europe Property Investments (NEPI), care are în plan dezvoltarea unor proiecte imobiliare în valoare de 170 mil. euro, a anunţat că şi-a asigurat achiziţia unui teren de 7,4 ha în Piatra Neamţ pe care va construi un mall cu o suprafaţă închiriabilă de 29.000 mp.
Terenul a fost cumpărat cu 9,36 mil. euro de la fabrica de prelucrare a lemnului Sil Foresta din Piatra Neamţ, ce apartine Petroforest SA, firmă aflată în insolvenţă.
Situația terenului este foarte ambiguă încercând să fie de mai multe ori vândut de apropiați sau membri ai familiei Tărâță, ca să nu mai amintim de faptul că ultimul administrator special cunoscut al firmei Petroforest a fost  Spiridonescu Ioan, cel mai bun prieten al președintelui Consiliului Județean Neamț, Culiță Tărâță.
Datoriile cunoscute oficial ale Petroforest sunt de 20 de miliarde lei vechi, dar nimeni nu cunoaște cu exactitate datoriile ascunse în spatele unor acte notariale secrete sau ale unor gajări discrete. Rămâne de văzut dacă banii din această vânzare vor merge la datoriile față de statul român sau se vor scurge în altă direcție.

Postat in Facebook

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata


*