O televiziune enervant de adevarata!

Visul PNL s-a împlinit, are primar la Piatra Neamț

Fostul PNL actual MPNL ( Marele Partid Național Liberal ) are de acum primar la  Piatra Neamț în persoana domnului Gheoghe Ștefan care a trecut cu tot cu PDL direct în PNL.
Deci, de la alegeri încoace PNL-ul nemțean s-a aliat întâi cu PC-ul, după aia cu PSD-ul, ca mai apoi să se lipească cu UNPR și acum la final cu PDL-ul. Era să zic că au uitat de PNTCD dar nu e așa caci au un consilier județean pe care, deși l-au dat afară, votează în continuare pentru PNL chiar daca e la un fel de PNȚCD.
Ia să vedeți că au și un comunicat de presă …. vai vai cât de penibil …

COMUNICAT DE PRESĂ

Sâmbătă, 26.07.2014, a avut loc fuziunea politică între partidele dreptei,pnl si pdl astfel luând fiinţă marele Partid Naţional Liberal. Prin păstrarea numelui Partidului Național Liberal, s-a reușit impunerea conservării simbolurilor noastre, ale liberalilor şi a celor peste 139 de ani de tradiție istorică.
Formaţiunea politică rezultată din contopirea celor două partide este proiectul cel mai important din ultimii 24 ani şi are la bază un program politic votat în Congresul comun al PNL şi PDL. Acest program cuprinde viziunea noii formațiuni politice în toate domeniile de interes pentru societatea românească, având în vedere valori precum: libertatea, dreptatea, demnitatea şi solidaritatea.
“ Cetăţenii sunt până la urmă cei vizaţi în acest mare pas de unificare a dreptei. Bunicii şi părinţii noştri, oamenii cinstiţi care muncesc cu onoare şi care construiesc o societate mai bună, trebuie să fie principalii beneficiari ai unificării partidelor de dreapta. Aceasta este România pe care vrem să o reprezentăm noi, însă este necesar un program fezabil, pe termen mediu şi lung, care să se bazeze pe un model liberal de dezvoltare. Misiunea noastră este de a consolida statul de drept, iar libertatea economică, iniţiativa privată şi competiţia trebuie îmbunătăţite, toate acestea fac parte din principalele obiective ale Partidului Naţional Liberal. Totodată, este necesară o repoziţionare a imaginii noastre în afara graniţelor, iar România trebuie să devină un partener egal cu celelalte state europene. ” – a declarat preşedintele PNL Neamţ Dorin Ursărescu.

27 iulie 2014
Dorin Ursărescu
Preşedintele Filialei Neamț a PNL

Postat in Facebook

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata


*